Aktivnih članova Hajduka u 2017.

36909

14.12.2016. točno u ponoć započinje val učlanjivanja u Hajduk za novu 2017. godinu. Navijači će članstvo moći produžiti od ponoći putem Hajdukove web stranice. Članstvo u Klubu postalo je sredstvo identifikacije svakog navijača, pa će tako tekuću 2016. godinu Hajduk završiti s brojkom od nevjerojatnih 43.000 članova.

Najvjernijima, produžetak članstva postala je “slatka” obveza koju žele ispuniti čim prije moguće. Ove godine, produžiti članstvo može se već 18 dana prije početka kalendarske 2017. godine, a veliki val učlanjivanja očekuje se oko Božićnih blagdana, kada će članska iskaznica postati najljepši poklon navijačima bijelih.

Učlaniti se možete u Odjelu za članstvo na Poljudu, radnim danima od 08 do 20 sati te vikendom na dan utakmice 6 sati prije pa sve do početka.

Za sva dodatna pojašnjenja možete se obratiti djelatnicima Odjela za članstvo, pozivom na broj 021/585-231 ili slanjem maila na: [email protected].

“Trenutno je ta članska iskaznica Hajduka i naša Prva voda, naša prva crta obrane, ona je naš prosvjedni skup. S njom dajemo podršku Hajduku i to ne Upravi, ne ni Nadzornom odboru, čak ne ni navijačima – svi su oni prolaznici – nego ideji da transparentan i pošten klub u kojemu građani mogu birati i biti birani ima smisla!

Ja želim živjeti u društvu u kojem ljudi bez osobnog interesa mogu demokratski birati svoje predstavnike u vlasti, ali imati utjecaj i u svim bitnim i specijaliziranim institucijama – od one koja se brine za Marjan, do one koja se brine za kulturu, promet, škole, vrtiće, sport u ovom i svim drugim gradovima.

Ovaj model s klubom njegovih članova je model kojim smo pokazali da je to moguće i koji daje rezultate! Žalosno da je on aktivan samo u nogometnom klubu, ali to je prvi bastion kojeg smo uspjeli osvojiti i treba ga zadržati i zato bi se bilo dobro uključiti i podržati ga. Članskom ili nečim drugim na koncu je svejedno!”

Bojan Islamović, prvi tajnik NH

Kako se učlaniti?

Prava članova udruge Naš Hajduk

  • Pravo glasa na izborima za Nadrozrni odbor koje organizira Udruga
  • Sudjelovanje na skupštini Udruge
  • Sudjelovanje na ćakulama koje organizira Udruga i pravo na pisani izvještaj sa ćakule
  • Sudjelovanje u raznim akcijama i događajima koje organizira Udruga