Uvjeti korištenja sadržaja sa stranice www.nashajduk.hr regulirani su ovim Općim uvjetima korištenja. Smatra se da su korisnici upoznati s Općim uvjetima korištenja koji su na snazi te da su ih razumijeli i prihvatili u cijelosti, u svakom trenutku korištenja.

Informacije, dokumenti i podaci objavljeni na web stranicama www.nashajduk.hr ne smiju se kopirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez izričitog pristanka Udruge Naš Hajduk (dalje NH) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu NH-u ili bilo kojoj trećoj strani Informacije, dokumenti i podaci objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica smatra se da korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ovih web stranica te prihvaća koristiti sadržaj ovih web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. NH se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ovih web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. NH nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Web stranice www.nashajduk.hr koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke. Korisnik web stranica www.nashajduk.hr uvijek može samostalno regulirati primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. NH isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.nashajduk.hr u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

NH se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. NH može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, OIB ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi NH-u. NH se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

Forum sa stranice www.nashajduk.hr je namijenjen isključivo članovima NH-a. Registracija na forum je besplatna, kao i samo sudjelovanje na forumu, jedini preduvjet je aktivno članstvo u Udruzi. Svi članovi uredništva Foruma su volonteri koji su odabrani da rade taj posao. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s foruma ako uredništvo foruma odluči da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Svi upisi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika Foruma, uredništva Foruma ili NH-a. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo Foruma radi na tome da se nedozvoljeni upisi sankcioniraju, no možda će neke upise previdjeti ili ih neće uočiti na vrijeme.

Svi korisnici foruma dužni su se pridržavati Pravila pisanja na forumu. Pravila pisanja na forumu biti će objavljena na samom forumu i stupaju na snagu danom objavljivanja. NH zadržava pravo izmjene i dopune Pravila pisanja na forumu u svakom trenutku, bez da o tome izričito obavijesti korisnike.

Korisnicima stranice i foruma strogo je zabranjeno:

  • kršenje hrvatskih ili međunarodnih zakona (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.),
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
  • reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora ,
  • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
  • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
  • pisanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, pisanje na način neprimjeren forumu ili pisanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i potpise),
  • ometanje rada uredništva foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.),
  • vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje),
  • objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša,
  • objavljivanje privatnih poruka.

NH zadržava pravo izmjene sadržaja ovih web stranica te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

NH zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja. O svakoj promjeni ovih uvjeta korištenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta korištenja stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.nashajduk.hr.

Ovi Opći uvjeti korištenja su važeći od 03. srpnja 2016. godine te su trajni do obavijesti o izmjeni.